Egyéb

2017. a “wow” faktor éve lesz!

Minden évben új és új trend köszönt be az esküvők világába. 2017-ben is így lesz, ugyanis minden menyasszonynak éreznie és éreztetnie kell azt a bizonyos “wow” faktort. Tudjátok, amitől mindenki beájul. 🙂 Az idei évben ezt egyáltalán nem lesz nehéz elérni, hiszen a színek, a kiegészítők mind csodás megjelenést biztosítanak. De lássuk is, hogy mitől döglik a légy, azaz mitől érzi majd mindenki azt, hogy ez az esküvő valami über csodás volt. 🙂

Megjelenés:

Azt hiszem az időtlen eleganciát emelném ki, aminek az előszelét már 2016-ban is megtapasztalhattátok. Látható volt, hogy nagyon sok menyasszony a vintage dekor mellett tette le a voksát. Csipkés üvegek, barna, bézs valamint halvány színek, madárkalitka stb. Idén sem lesz ez másképp, annyi különbséggel, hogy kellett bele egy csavar. Ez a csavar lesz az elegancia. Míg az elmúlt évek vintage díszítése kapcsán az első gondolatunk az volt, hogy legyen egy elhagyott ipari épületben, egy tanyán, egy régi elavult tárgyakkal körbe vett épületben. Addig 2017-ben már ugyanez egy kifinomult, elegáns helyen megvalósítva érvényesül. Valami régi, valami új. De örök!

Színekben még mindig erős a szeretet színe, a rózsaszín (halvány). De egyre inkább előtérbe kerülnek a fémes színek. Arany, ezüst még mindig nagy kedvenc és nem is csoda, hiszen emelkedetté, pompássá teszi a dekorációt. Továbbá észrevehettétek, hogy idén sok szürke-kék, szürke-barna kiegészítőt lehetett látni. Pl. nagyon sok meghívót is lehetett látni ezekben a színekben. Ezeket a színeket azoknak a menyasszonyoknak ajánlanám főként, akik klasszikus de mégis kifinomult esküvőt terveznek.

A szolgáltatóról

Relatív hozzászólások

Szólj hozzá!!

Válaszolj

Az e-mail címed nem lesz közzétéve!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..