Egyéb

Az esküvőm színei

Amint belevágtok az esküvő szervezésébe, azonnal jön az első kérdés, hogy milyen színben gondolkodjatok. Első körben érdemes átgondolni, hogy melyek a kedvenc színeitek. Ha ezek megvannak, abból könnyedén összeállíthattok egy színpalettát. A paletta összeállításában segítségetekre lehet a helyszín is (persze ha már meg van a helyszín). Milyen színek illenek a helyhez, milyen dekorációs lehetőségek vannak, stb. Szokták mondani, hogy a fehérnek is ezer árnyalata van, miért ne játszhatnák a színekkel? 🙂 Bolondítsd meg egy kis zölddel, halvány barackkal és máris egy elegáns, finom paletta születik.

Számos helyen 5-8 szín is szerepel egy palettán, természetesen finom színekről beszélünk, hogy egymáshoz könnyen passzíthatók legyenek. Viszont érdemes azon elgondolkodni, hogy egy-egy szín erősebb változatát is megjeleníthetjük. De csak egy szín legyen az, ami domináns, különben elveszik a finom hangulat.

Érdemes az interneten (pl. Pinterest) körbenézni és képeket válogatni, amin a kedvenc színek, árnyalatok megelevenednek. Inspiráld magad és légy bátor. Játssz a színekkel! Tetszik a kék? Hát keress egy tengerparti képet és indulj ki abból!

Ha meg van a fő színed, ami köré felépítettél egy palettát, akkor már “csak” annyi a dolgod, hogy azt beépítsd az esküvőd összes elemébe. Csokor, asztaldísz, ültetőkártya, meghívó…

A tervezést követheti a kivitelezés. Nincs más dolgod, mint megtalálni a megfelelő szolgáltatót, aki segít megvalósítani az álmaid.

Nézz körül a szolgáltatóink között is és kérj ajánlatot! 🙂

A szolgáltatóról

Relatív hozzászólások

Szólj hozzá!!

Válaszolj

Az e-mail címed nem lesz közzétéve!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..